Monday, June 13, 2011

Numerologija Psihomatrice


Numerologija Psihomatrice po Aleksandrovu


Autor Vladanka Cvetković
Dipl. numero - astrolog - Majstorsko pismo
Analiza psihomatrica



SA PROMOCIJE KNJIGE OD BEZDANA DO SVITANJA
održane 24.12.2012.
u Centru za kulturu Rakovica 


Književnici Nikola Rajaković, Radomir Mićunović 
i esejista  Svetlana Stanković
na promociji su istakli da je ideja autorke  u ovoj knjizi bila da bolje 
i lakše egzistiramo, nudeći odgovore za plemenitijim i kvalitetnijim 
 bitisanjem. Ovom knjigom, kojom završava trilogiju " bezdana"  
pokušava da nas nauči novom jeziku i novoj metodi razmišljanja. 

Na nama je da iz ovog skladišta zagonetki razotkrijemo istinu.
Po Cvetkovićki, reče  
R. Mićunović - čovek 
je zagonetka koja rešava ili bar pokušava da reši umnožene zagonetke.






Zahvaljujem se svima na podršci i poseti !

Vladanka C.
 
 
Moj govor na promociji
 

*   *   *


Knjiga "OD BEZDANA DO SVITANJA"
Može se naći u svim bolje
snabdevenim knjižarama, cena 750 din.
Knjiga se može poručiti i na telefon 064 258 42 35



NOVO !
Od sada nova rubrika na Blogu !
NUMEROLOŠKA PROGNOZA

*   *   *


Numerologija je nauka o brojevima koja se bazira na ciklusima prirode i vremena. Ona je i više od nauke. Proučava prošlost, sadašnjost i budućnost. Brojevi su zapisani u našem organizmu, procesima i zbivanjima u njemu. Brojevi su u našoj genetici, krvnim grupama... Time želim reči da Numerologija, nije samo zabava, već zauzima svoje mesto u medicini, kako kvantnoj, tako i vibracionoj. Bolesti traju tačno određeno vreme i nije slučajno što ciklusi idu 3, 7, 21 dan.
Nije slučajno što u onkološkim bolestima parni brojevi imaju ključnu ulogu (2,4,6,8,24,44).

Svaki broj je jedinstven u vremenu i prostoru, u svom duhovnom svetu,a mnogostruk u materijalnom, gde i obitava. Npr. broj 1 je izvor svih brojeva,tj. nedeljivo božanstvo, broj 2 je misao i linija a i jedno i drugo su bezgranični i neodređeni, itd. o čemu ću kasnije opširnije pisati.

Numerologija se smatra naukom, jer sva znanja, informacije i predviđanja koja sadrži, proizilaze iz strogih pravila zasnovanih na logičkom mišljenju.

Postoji Numerologija po Pitagori, Kaldejska numerologija, Vedska numerologija, Ruska numerologija i svaka od njih poseduje neku svoju osobenost.

Isto za sve ove numerologije, jeste broj s kojim možete zaviriti u drugi svet, koji vas uvlači u sebe i guta. Numerologiju možemo koristiti za ispitivanje bilo kojeg događaja, po samom datumu određenog događaja, za istoriju neke zemlje, za analizu državnih ličnosti, smrt nekog čoveka, ali samo sa ciljem pojašnjenja uzroka smrti. Možete saznati kakvi ste vi, kakvi su vaši prijatelji i kako se najbolje postaviti da bi izbegli nesporazume. Takođe možete saznati da li vam neki partner ili partnerka odgovaraju i kako se seksualno slažete. Možete izračunati stabilnost neke veze i periode krize.

Na ovim stranicama, saznaćete i nešto novo, numerološke psihomatrice i za žene i za muškarce, jednima da ne dozvole nametanje u svoj seksualni život, a drugima da steknu samopouzdanje. Na osnovu psihomatrica mnogo toga možete saznati, a za harmoniju intimnog odnosa neophodno je razumeti jačinu telesne dijagonale svakog partnera.

Saznaćete i o energijama , o uzajamnom dejstvu JIN i JANG energija u partnerskim odnosima, saznaćete o homoseksualnosti, frigidnosti i koje energije ih izazivaju, ali i kako im pomoći.

Pisaću i o zdravlju i telu, na osnovu vašeg datuma rođenja i kako možete izbeći neka oboljenja i popraviti stanje svog organizma. Kako da napravite brojčanu zaštitu za svoje zdravlje.

Ovo je kratak uvod u kome možete videti o čemu će sve biti reči na
ovom blogu.


Želim vam sreću i uzajamno razumevanje,

vaša Vladanka


* * * * *
MOJA PRVA KNJIGA (rasprodat tiraž)

PREKORAČENI BEZDAN obuhvata osnovne postavke izračunavanja bioritamskog broja, generacijskog broja i ličnog broja, na osnovu datuma rođenja. Za svaku od tih stavki dato je objašnjenje i značenje svih brojeva. Takođe možete videti kako se slažete sa drugim brojevima, bilo po bioritmu, bilo po ličnom broju. Možete izračunati životne vrhunce i izazove u vašim životnim ciklusima, kakva vam je godina, mesec, dan, šta vam nosi prvo slovo imena a šta ime i prezime. Pronaći ćete osnovne podatke o psihomatricama i kako rasporediti JIN i JANG energiju kroz datum rođenja.


vaša Vladanka


* * * * *



MOJA DRUGA KNJIGA


PREKORAČENI BEZDAN II obuhvata probleme odnosa između muškarca i žene, praktičnu literaturu koja sadrži sve neophodno i za žene i za muškarce. Kineski mudrac je rekao: "Čovek ume da radi od rođenja samo dve stvari - da jede i da diše, sve ostalo mora da nauči." Tako vidimo da intimna bliskost ne ulazi u broj navika kojima se vlada od rođenja, već se uči. Seks je bitan faktor partnerskih odnosa, a on može biti intimni odnos između dvoje ljudi koji se uzajamno privlače. Seksualni čin uključuje kretnje koje partneri izvode u toku seksualne igre, a seksualni doživljaj jeste smisao ovih pokreta. Seks znači osećati telo, a ne kontrolisati ga.

vaša Vladanka



* * * * *

Dešavanja i razgovori na Blogu:
Želim da vas obavestim da ću početi pisati po nešto o osobinama svakog broja ponaosob. Njihove razlike, kada su u pitanju muškarci, a kako se menjaju osobine broja, kada su u pitanju žene. Daću vam osnovna načela u međusobnom slaganju brojeva, kao i značenja prvog slova vašeg imena. Pisaću i o osnovnim karakteristikama svake godine, kao lične godine svakog pojedinca, gde će , naravno,dosta uticati i vibracije svakog slova imena i prezimena u jednom devetogodišnjem ciklusu.

Dosta ćemo pričati o ljubavnim i partnerskim odnosima, o ciljnom opredeljenju, osobinama porodice, stabilnosti, samoproceni, materijalnoj sigurnosti kao i o jačini talenata.
Govoriću o višem duhovnom stremljenju ka višim načelima, kao i o temperamentu u seksualnoj sferi.
Osnovno je , da svako može shvatiti svoje mogućnosti, sposobnosti, talente, ali i da nađe put iz svog složenog položaja. Ipak, reči, da svaki problem ima jasnoću i rešenje za okončanje, ne može se. Ali svaka osoba može značajno da se promeni određenim prelascima brojeva u psihomatrici svog datuma rođenja.

Moći ćete sagledati seksualno slaganje sa svojim partnerima i kako ga poboljšati. Muškarci po pravilu teže intimnoj bliskosti i bitno je da se ona i dogodi. Njih ne dodiruje osobina same intimnosti već da ona postoji.

Još samo da napomenem, da će biti dosta reči u vezi između zdravlja i brojeva, koje svako od nas nosi svojim datumom rođenja.

Eto, toliko za sad, a jednom nedeljno pisaću uvek o nećem novom. Sve što Vam je nejasno, ili želite da pitate, na usluzi sam Vam ....

vaša Vladanka

* * * * *

Osnovno značenje brojeva



BROJ JEDAN

je broj stvaralaštva i uspeha. Ne voli da mu neko komanduje. Perfekcionista, koji mnogo očekuje od drugih. Veliki vizionari i inovatori i veoma istrajni u ostvarivanju ciljeva, ali kada im ne ide od ruke, postaju sitničavi. Ako im energija nije izbalansirana,prerasta u silu, pa jedinica postaje tvrdoglava, rigidna, samoljubiva i sklona tiraniji. Ona poseduje samosvesnost, koja je sklona dominaciji nad drugim brojem. Veoma rado odaziva se izazovima nepoznatog.

KLJUČNA REČ je JA-EGO.

Može biti VIŠI TIP LIČNOSTI koji su veoma inteligentni,plemeniti,optimisti i tu jedinica dobija prekrasne osobine.
Može biti NIŽI TIP LIČNOSTI koji je nekorektan, sve mrzi, pati od depresije i raznih strahova i fobija. Zna biti veoma osvetoljubiv.

MUŠKARCI jedinice, su veoma raznoliki, pa kad je neki veliki problem, mogu se slomiti kao štapić. Kao dečaci, znaju biti stidljivi i bude se oko 18te i 20te godine života. Kao odrasli sa čerkama znaju imati konfliktni odnos, jer u čerkama prepoznaju svoju seksualnu aktivnost i toga se plaše. U društvu su šarmeri i udvaraju se više radi sebe samih.

ŽENE jedinice su aktivnije i imaju pojačan ego. Teže nose svoj broj od muškaraca. Kao mlade,često imaju problem s menstrualnim ciklusom. Jedini muškarac kome u svom životu daje prednost je njen sin.

Osobe rođene 1, 10, 19 ili 28 og dana bilo kog meseca, imaju postojanost namera, osobenjaci su i treba im posebna pažnja. Aktivne godine u njihovim životima su između 35 i 49 te godine života.

Ako se nađu :

1+1 - to je izazovna kombinacija
1+2 - je obečavajuća kombinacija
1+3 - oni se zajedno igraju, ali je bolje da je jedinica muškarac
1+4 - znaju imati čvrst odnos
1+5 - nema dosade u odnosu
1+6 - daju dosta kratku vezu
1+7 - su prave suprotnosti
1+8 - jaki oboje po pitanju volje i tvrdoglavosti
1+9 - imaju sklonost gordosti kao i sebićnosti

U broju jedan, kao i u svim drugim brojevima mogu se izračunati: bioritamski broj, generacijski, lični, medicinske osobine,poslovne, dan venčanja,godina, mesec, dan, duhovni broj, izražajni, ime u broju jedan, stan, skrivene strasti, broj srca, ličnosti, izražavanja, razuma, zrelosti, kao i izazove i vrhunce.


BROJ DVA

sinboliše dualizam i izaziva osećajnost. Osobe su maštovite,često umetnički nadarene, romantične i teže skladnosti.Kao broj, poseduje smisao za partnerstvo. Preterano su osetljivi, ali je to i broj traganja za zadovoljstvima i predstavljaprimarni nagon, gde seks i seksualne aktivnosti postaju prvenstvena briga. Druga potreba broja dva je da se stalno oseća privlačnom. Ona oživljava princip magnetizma, no tu leži i opasnost, jer kako raste magnetizam, tako raste i mogućnost da posrne, pa zna biti loša u gradnji ličnih vrednosti. Ukoliko nema vrednosti, odlazi u potrebu za čudnim zadovoljstvima. Dvojka zna biti u zavođenju navalentna u početku, ali kad osvoji, zna se brzo ohladiti. Broj dva drži sferu ljubavi, ali koja proizilazi iz seksualne ljubavi.

KLJUČNA REČ je U SLUŽBI DRUGIH

MUŠKARCI DVOJKE imaju sreće u odnosu sa ženama, lako njima upravljaju i saznaju njihove tajne. Kažu za njih da su romantični, ali ako Mesec nije dobro postavljen, postaju žrtve vlastitih obmana. Uglavnom su lepi ljudi, smrt za žene, ali u njima nema mnogo vatre - hladni zavodnici.

ŽENE DVOJKE obično imaju lepu kosu, bebi-fejs, a pošto nisu mnogo emotivne- muškarce to posebno privlači. Kao mlade znaju praviti haos. Kada je emotivno povređena, zna biti neprijatan borac, i kad oprosti,ona nije nikad oprostila u suštini.

Rođeni 2, 11, 20 ili 29 dana u mesecu, koriste svoj instinkti intuiciju. Manje su ambiciozni, ali svoje zamisli sprovode veoma odlučno. Ne vole ljude koji lažu.

Ako se nađu:

2+2 - ovo su osetljive i senzitivne osobe, ali upravo to može biti kočnica u odnosu
2+3 - nisu baš dobri za vezu
2+4 - daju moćnu vezu i privlaće se
2+5 - veza na kratke staze jer se fizička privlačnost brzo gubi
2+6 - romantična veza
2+7 - su sušte suprotnosti
2+8 - mogu se privući i ima potencijal za preživljavanje
2+9 - ne slažu se najbolje, ali imaju veoma dobar poslovni odnos što treba iskoristiti



BROJ TRI



je samouveren u pozitivnom smislujer je svestan svojih moći. Ima smisao za etičnost, samokontrolu i samodisciplinu. Ako toga nema , postaje konfliktna ličnost. Ima izuzetnu moć razlikovanja stvari i zna da vodi i najperverznije bitke. Traga za sopstvenim zadovoljstvima, ali zna kad je dosta.


KLJUČNA REČ je RADOST i KREATIVNOST.


Ovo je nestašan, detinjast broj, koji ima sjajnu maštu, smisao za humor koji mu u životu sve olakšava. Poštuje bračni zavet, veran je ali ako je izneveren zna biti veoma neprijatan.


Pripada visokoevolutivnoj inteligenciji, ali teško nalazi svoj identitet jer je stešnjen između druge dve inteligencije(2 i 4), pa se okreće sebi, postaje sebičan i često neshvaćen.


Trojka je gospodar govora, mudrosti, ali i avanturizma, rizika, atletike, sporta... Znaju odlično da procene situacije i da žive život u skladu sa prirodnim i društvenim zakonima. Ukoliko su negativni, znaju biti neiskreni, razmaženi, pohlepni i materijalisti-


MUŠKARCI TROJKE su dosta vezani za majke, ali to kriju i zato je najveći broj neženja u tom broju. Znaju da budu nezreli. Dobri su vozači i uglavnom hedonisti.


ŽENE TROJKE manje obračaju pažnju na spoljni izgled, ali se vezuju za obrazovane i statusne muškarce. Teže luksuzu, ali su im emocije bitne. Dobri su vozači.


Osobe rođene 3, 12, 21 ili 30 su ambiciozni i žele nešto postići po čemu će ih pamtiti. Snažni, izdržljivi, uglavnom okruženi suprotnim polom i znaju započeti veze koje im mogu koristiti. Samoljubivi i ljubomorni.



Ako se nađu:
3+3 - imaju dobru komunikaciju
3+4 - zanimljiva i teška veza
3+5 - oboje dinamični, ali ne slušaju jedan drugog
3+6 - veza puna užitaka
3+7 - interesantna veza koja ne traje dugo
3+8 - u nekim životnim područjima biće skladni
3+9 - često veza traje večno







BROJ ČETIRI




ima za obavezu da maštu pretvori u stvarnost. Poseduje istrajnost savladavanja prepreka ali i odlučnost, da istraje do zacrtanog cilja. Za neke je ovaj broj temelj a za neke graditelj. U životu, uglavnom prolaze kroz opterećenja, osporavanja i velikih napora. Veoma su oprezni, u društvu ih poštuju, ali je finansijska sigurnost imperativ njihovog života.


KLJUČNA REČ je KONSTRUKCIJA pa su ili pozitivni ili negativni.


VIŠI TIP LIČNOSTI je vredan, siguran u sebe, ponosan, veran i posesivan.Veoma materijalan.


NIŽI TIP LIČNOSTI je dosta lenj, požudan, pohlepan, skloni da zamažu oči drugima. Znaju biti agresivni, pa bes koji eskalira može biti opasan. Lako se odaju poroku.


MUŠKARCI ČETVORKE su uljudni u ophođenju sa pripadnicima suprotnog pola. Vrlo senzualni s jakim seksualnim nagonom. Dobri su očevi i domačini s tendencijom bacanja novca na svu moguću tehniku. S njima treba strpljivo jer im treba vreme da se otvore.


ŽENE ČETVORKE su osećajne prema partneru, romantične i nežne, strpljive, popustljive ali i rezervisane. Vole luksuz. Zbog nedostatka ljubavi znaju se ozbiljno razboleti.


Rođeni 4, 13, 22 ili 31 dana, globalno su hrabri, nezavisni i pouzdani. Veoma ambiciozni pa znaju istovremeno raditi na nekoliko projekata. U ponašanju, znaju biti nagli i reči ono što misle. Jedan od problema je slabost prema seksu.



Ako se nađu:
4+4 -nisu idealna kombinacija
4+5 - dva različita sveta
4+6 - solidna veza
4+7 - osećaju se udaljeni jedan od drugog
4+8 -ili je dobra ili loša
4+9 - veza nosi emotivne probleme.


BROJ PET

Petica označava reč, misao, intelekt. Petica je predstavljena pentagramom, a u biti pentagrama leži zlatan rez tj. 1,618....bez kraja, dakle iracionalan broj. Možda će se kroz razmere zlatnog reza, matematički, jednog dana otključati i otškrinuti mistična vrata iza kojih stoji konstrukcija UNIVERZUMA.
Ovo je broj brzine, ekscentričnosti i ekspanzije. Neobični su, samostalno donose odluke i najotvoreniji su od svih brojeva prema životu. Veliki avanturisti, velikodušni, nestrpljivi i od neprijatelja znaju napraviti prijatelja.

Atraktivni na svim planovima, magnetični sa izoštrenom intuicijom s kojom sve shvataju u letu, pa tako s njima nikad nije dosadno. Broj pet je broj seksepilnosti, čulnosti, emotivnosti, ali im je teško u detinjstvu, jer se na njih vrši pritisakda potisnu svoju slobodoumnost.Poseduju svoju autentičnu osobenost.
VIŠI TIP LIČNOSTI je sjajan sudija, savetnik, intelektualac, duhovni ili religijski vođa. Veoma je brz, lucidan i mentalan.
NIŽI TIP LIČNOSTI ne želi emotivnu bliskost ni sa kim, pa čak ni sa najbližima oko sebe. Ljude drže na distanci, ali pošto su komunikativni, deluju blisko, pa drugi ne shvataju njihovu emotivnu bit. Odvojeni od svega, a uvek u svemu, jer je informacija njihova suština. Znaju biti manipulanti, hakeri.....
Broj pet pripada visokoevolutivnoj inteligenciji, a to je najviši rang inteligencije. Vlada informacijom i vremenom. Reč je o veoma važnom broju, na pola puta od
1 - 9. On je prvenstveno broj razuma, koji pomiče granice znanja. Zna biti nemiran, nestrpljivo žudi za promenom, ali pri tome ne zaboravlja osećaj odgovornosti. U ovom broju, zapravo postoji sukob između želje za oslobađanjem od sputanosti i ponovnog buđenja emotivnog dela svog bića.
MUŠKARCI PETICE veoma dugo zadržavaju mladolik izgled, veoma magnetični i veoma vitalni. Nisu pouzdani kao muževi, znaju da varaju, seksualci su, ali isto tako ima mnogo razvoda kod njih jer su aseksualni.
ŽENE PETICE dosta rano stupaju u brak, što je za njih dobro, jer su probirači, pa se kasnije teže odlučuju. Veoma su harizmatične. Izraziti seksualci, ali su sklone da pokažu i veliku konzervativnost. Dužnosti obavljaju savršeno pa su cenjene. Poseduju prirodni smisao za humor i veselu narav.


Rođeni 5, 14 ili 23 dana , imaju promene i prepreke u porodičnom životu. Veoma intelektualni, teže mirnom životu, ali to teško ostvaruju. Uglavnom imaju više od jednog braka i stalno u nekim "šemama". Ukoliko znaju da iskoriste svoje talente i životne prilike, mogu postići mnogo.
Na MENTALNOM nivou, broj pet nosi dinamične osobine, vole da se uključuju u više projekata jer su entuzijasti.

Na FIZIČKOM nivou, imaju bezgraničnu energiju, žive jedinstveno i na nov način koji je mnogima nerazumljiv.

Na EMOTIVNOM nivou, rođeni su posmatrači, koji su sposobni da dožive veliku lepezu osećanja. Imaju dobru sposobnost prikrivanja svojih osećanja jer drugi ne treba da znaju kako je njima u stvari.



Ako se nađu :
5+5 - ovaj spoj daje moć, jer jedinica u njihovom zbiru daje uspeh kroz zajedničko delovanje. što budu jedan drugom manje ograničavali slobodu, veza će biti uspešnija
5+6 - ovo može biti lepa sudbinska veza, gde je bolje da je žena petica a muškarac šestica. Tu je fizička privlačnost temelj, jer kod njih telesna veza dugo traje. Problem može biti ljubomora.
5+7 - dva veoma moćna broja, koja se lako privuku i lako ulaze u vezu. Tu petica daje inicijativu, a sedmica razumevanje.
5+8 -veza se zasniva na fizičkoj privlačnosti, koja vremenom nestaje, a ostaje netolerancija i netrpeljivost
5+9 - veoma suprotni po naravi, ali mogu ostvariti lepe vibracije.
Usponi i padovi su neminovni.
Interesantno je da veoma brzo razmišljaju i u hodu donose odluke. Suština im je prioritet, ne plaše se onoga čega se drugi boje, a pošto su prilagodljivi, i loše situacije mogu okrenuti u svoju korist. Sami sebi mogu dati odličan savet i u najkomplikovanijim situacijama.


BROJ ŠEST


predstavlja sklad i harmoniju, ljubav, brak, umetnost. Odnosi na fizičku lepotu i porodićne odnose, ali isto tako, ovaj broj može dati i najdestruktivnije konotacije različitim stvarima. Energija ovog broja podseća na atomsku bombu,ako se pogrešno upotrebi, ubija. Nije sebičan broj, te svoje usluge svesrdnodaje. Deluje pažljivo i sa puno razumevanja.

Veoma brzo prodire u srž stvari i ako proceni da nešto nije dobro,napušta sve.Ovo je broj vaganja,u stanju su da se žrtvuju, ali ta žrtva malo vredi za onog za koga se žrtvuju. Broj šest su strasti u nama, žudnja i sklonost čulnom uživanju. Broj šest predstavlja i jedinstvo i saosećajnost.


KLJUČNA REČ je služenje.


VIŠI TIP LIČNOSTI je osoba u uniformi, dobri u timskim poslovima,
ali su loši kao šefovi.


NIŽI TIP LIČNOSTI voli da manipuliše i za njih ne postoji reč Ne.


Šestice su pravi prijatelji, ali nisu srećni i trpe u životu.Lako privlaće pripadnike suprotnog pola, pouzdani, senzualni i veoma prefinjenog ukusaa. Poverljivi i nikad ne odaju tajne.


MUŠKARCI ŠESTICE su prosto rođeni da zavode, vole žene i retko su verni. Magnetični i mladoliki i često održavaju više veza. Od svih brojeva podložni su najviše veneričnim bolestima.


ŽENE ŠESTICE dok su mlade, uživaju u seksu, ali kad dostignu punu zrelost, okreću se karijeri. Najženstvenije su od svih brojeva. Da bi im brak opstao spremne su na sve moguće ustupke.
U odnosu na druge žene, znaju biti neprijatne kada su u atmosferi koja im ne odgovara. One imaju svoj stil.


Rođeni 6, 15 i 24 og dana, su umetničke duše, lepi, šarmantni, boemi i obdareni smislom za estetiku. Veoma su skloni tajnim vezama.



Ako se nađu:
6+6 - sličnih su pogleda na život i dobro se razumeju
6+7 - ovaj odnos nije preporučljiv
6+8 - tušestica daje inicijativu, a osmica ostvaruje, pa je bolje kad je žena šestica
6+9 - nesvakidašnjaprivlačnost

Mogu biti dobri učitelji, posebno sa decom sa posebnim potrebama, iscelitelji, psiholozi, dizajneri, vrtlari, jer izuzetno vole cveće.


BROJ SEDAM

Ovo je vrlo zanimljiv i nepredvidljiv tip ličnosti. Njima se u životu događaju iznenadne promene. Oni su u suštini sumnjićavi, nesigurni, nemaju sposobnost jasnog pojmanja pa povlače pogrešne poteze. Tajanstveni za okolinu i dovoljni sami sebi. U ljubavne veze stupaju bez razmišljanja, jer imaju jak seksualni nagon, ali te veze su kratkotrajne i one su prave ljubavne avanture.
KLJUČNA REČ je završetak ciklusa.
VIŠI TIP LIČNOSTI mnogo čita i nikada ne prestaje da se obrazuje.
NIŽI TIP LIČNOSTI često živi sam jer je veoma nezgodan za zajednicu. Teoretski znaju sve, a praktično ni ekser da zakucaju.
Broj sedam ima moćne vibracije i veoma je bitan kad su u pitanju deca. Sedmica je svest materijalnog i monetarnog, mada se ponaša nonšalantno, ali to je samo naizgled. U broju sedam ima mnogo talentovanih muzičara. Teže savršenstvu i suštinskom razumevanju stvari.
MUŠKARCI SEDMICE su izraziti individualci i prosto im je potrebna šifra za emotivno otvaranje prema drugima. Seksualnost im je izražena, ali poseduju nešto dečije u sebi. Izuzetno vole svoju slobodu, sve što je novo i revolucionarno.
ŽENE SEDMICE su nešto blaže u ponašanju, duboko osećajne i romantične. Vole slobodu.Imaju podsvesni strah od vezivanja i teže originalnosti. Raspoloženje im je nepredvidljivo.

Rođeni 7, 16 ili 25 og dana imaju svoju logiku, intuitivni ali vole da preteruju. Često prevare sami sebe svojim maštarijama, a svoje nedostatke znaju da previde.
Ne bi smeli brzo da se predomišljaju.
Ako se nađu:

7+7 - ovaj odnos je po pravilu kratak i bez perspektive
7+8 - veoma neobićna veza, dosta ljubomore
7+9 - nisu dobra kombinacija. Mogu biti dobri prijatelji i dobro sarađivati


BROJ OSAM



Broj osam nosi stvaralačko načelo kroz ograničenja, disciplinu i okrutnost. Predstavlja vreme i trajanje. Njen uticaj tera na razvijanje strpljenja, izdržljivost i skromnost. Broj osam je časovnik unutar tela čoveka.

Osmica štiti druge i kad nekog prihvati, to je zauvek. Veoma su borbene osobe ali u cilju postizanja onog što zacrtaju. Poseduju dve moći - striktnost u donošenju odluka i ekskluzivnost u njihovom sprovođenju.
Sa ovim osobinama postižu status autoriteta. Ponekad se, u jezgru svog bića osećaju usamljeno, ali zbog toga neće zapasti u neurotično stanje i poremetiti svoju ravnotežu.

Pripadaju emocionalnoj inteligenciji.


VIŠI TIP LIČNOSTI je dobar vođa, opasan suparnik, a odličan kad nekog podržava. Poseduju visok procenat inteligencije. Kad nešto odluče, teško odustaju.


NIŽI TIP LIČNOSTI je totalna suprotnost. Znaju biti vrhunski nepošteni, prevaranti visokog stila,egocentrični i misle da na sve imaju pravo.


Broj osam je simbol beskonačnosti i snažno je povezan za obnavljanje.


MUŠKARCI OSMICE su uslužni i ponašaju se viteški. Znaju biti promiskuitetni i u seksu vole razne egzebicije. Često imaju više brakova jer imaju svoju logiku i znaju da preteruju u svemu. Pogled na život im je kosmopolitski.


ŽENE OSMICE više od muških osmica brinu o svojoj budućnosti, uvek je puna briga, osetljiva, dirljiva i privlačna. Naročito su im oči izražajne. One teže nose ovaj broj jer uvek privuku slabije muškarce od sebe, jer one su žene amazonke. Obično i one imaju više brakova jer vole da maštaju, uživaju, a ne podnose besparicu.


Rođeni 8, 17 ili 26 dana su uglavnom tajnoviti, imaju upečatljiv nastup, koji zna biti napadan, ali zato imaju svoju ličnost. Život im je često nepredvidljiv, jer ne veruju u društvena pravila.


Ako se nađu:
8+8 - to je veoma nepredvidljiva veza, jer mogu ništa zajedno da ostvare, a opet mogu postići mnogo.

8+9 - je neobična kombinacija jer oboje iniciraju posebnost.





BROJ DEVET



predstavlja aktivnost, samodokazivanje, energično izražavanje, odlučnost i nezavisnost. Predstavlja karmu. Ona je beskompromisna i pod lošim uticajem, vodi ka impulsivnim akcijama, krvoproliću, dokazivanju sile, arogancije... Donosi i prepreke u ostvarivanju želja jer poseduju snagu uništenja.

Devetke žive same , pa čak i u porodici su izdvojeni. Ne mogu preživeti bez ljubavi i imaju visoke emotivne i seksualne potencijale,no negde su dovoljni sami sebi.

Nose urođenu mudrost. Humani su, pleemeniti, nikad budale, čak i kad tako izgleda. Poseduju sklonost zavisnostima. Temperamentni i besni, ali to ispoljavaju na neobičan način. U osnovi pesimisti. Pripadaju visokoevolutivnoj inteligenciji.


VIŠI TIP LIČNOSTI je human i isceliteljski nastrojen.


NIŽI TIP LIČNOSTI može razviti destruktivnost, mržnju,haos i najgore moguće bolesti i sebi i drugima.


Oba tipa ličnosti su dosta beskrupulozni jer ono što zamisle, to i ostvare. Prosto imaju nagon da idu do kraja. Uspeh uglavnom postižu u srednjim godinama.


MUŠKARCI DEVETKE imaju pojačan seksualni nagon, ali baš tu često doživljavaju neuspeh i razočarenje. Ne pokazuju baš preteranu ljubav prema partnerki,ali su zato izuzetno pažljivi prema drugim ženama. Bolje je kad se ožene u mlađim godinama.


ŽENE DEVETKE pažljivo bira i krije svoje veze, ali je nije lako osvojiti, a još manje je prevariti.


Rođeni 9, 18 ili 27 dana su dosta razdražljivi i nemirni. poseduju snagu, sportski duh,spolja znaju biti grubi ali u biti su saosećajni i nežni.


Ako se nađu:
9+9 - nisu baš idealni za romantične veze i brak ali tu je prisutna izuzetna privlačnost i potreba da budu zajedno.
Veoma izazovna kombinacija.


~ ~ ~ ~ ~


U sledećem poglavlju, govoriću o
Psihomatricama...

* * * * *



Sa promocije knjige PREKORAČENI BEZDAN II
održane 15.12.2011.god. na kojoj su govorili:
direktor KUCERA gdin Milan Nedeljković,
pesnikinja-slikar Jelica Djordjević
i
književni kritičar Svetlana Stanković.
Zahvaljujem se svima na poseti i podršci !
















Sa prve promocije knjige...


Hvala svim mojim prijateljima, učesnicima, pesniku Radomiru Mićunoviću, Borisu Bizetiću, glumcu, kompozitoru i pesniku, Jeleni Đorđević, pesniku i slikaru, kao i mladim umetnicama Ivani Šabarić i Andreji Savić koje su muzikom i pesmom propratile promociju knjige PREKORAČENI BEZDAN II i potpomogle da se to veče prospe milion kristala pozitivne energije. Vladanka














*  *  *  *  *
Gostovanje na TV Svet +  Jutro INFO
8.10.2012.
* * * * *

Numerologija Psihomatrice po Aleksandrovu - Welcome to Chat !
Ostavite Vašu poruku, zapažanje, sugestiju, pitanje ..... Hvala na poseti !


* * * * * * *

Numerologija Psihomatrice po Aleksandrovu

vladanka.cvetkovic@gmail.com 
Contact Tel: +38164-258-42-35